Jud. Calarasi, Loc. Dragalina, Strada Liceului 6 +40 242 708 333 secretariat@liceudragalina.ro

Promovare web prin backlink

Backlink-urile sunt unul dintre cei mai puternici factori de clasare.

Backlink-uri

Backlink-urile sunt considerate un indicator al popularității site-ului dvs. în rândul utilizatorilor. Implementarea, gestionarea și analiza performanței backlink-urilor este un aspect important al strategiilor de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) și SEO.

Pentru a crește traficul organic și a fi observat de motoarele de căutare, trebuie să investiți în SEO on-page și off-page. Optimizarea pe pagină este un proces de creare a conținutului care ajută motoarele de căutare (și utilizatorii) să înțeleagă despre ce este vorba despre site-ul dvs. Optimizarea off-site înseamnă a demonstra motoarelor de căutare că conținutul tău oferă valoare terților. Și cea mai importantă declarație de valoare este un backlink.

Link-uri pe alte site-uri web decât ale dvs. care se întorc la o pagină de pe site-ul dvs. Backlink-urile mai sunt numite și link-uri de intrare, deoarece reprezintă traficul altui site web care vine pe propriul site. Calitatea și cantitatea backlink-urilor vă pot ajuta să vă poziționați mai sus în motoarele de căutare precum Google și Bing.

În fiecare caz, linkul se află pe pagină pentru a oferi o valoare suplimentară cititorului, astfel încât linkul de ieșire este un bun valoros. Este esențial să înțelegeți că legătura are o direcție. Când este trimisă pe pagina web care leagă, este primită către pagina țintă. Prin urmare, acesta este un backlink către pagina țintă.

Motoarele de căutare recunosc că backlink-ul are valoare și recompensează adresa URL țintă, interpretând linkul ca fiind complet intenționat; ei presupun că a existat un anumit nivel de evaluare editorială a paginii web țintă.

De aceea, backlink-urile care indică site-ul tău web indică motoarele de căutare că conținutul tău are valoare. De fapt, backlink-urile sunt unul dintre cei mai puternici factori de clasare. Aceștia joacă un rol enorm în succesul (sau eșecul) fiecărui site web atunci când vine vorba de traficul de căutare organic.

Noutăți portalul EDU

Fluxul nu a fost găsit.